Viyadükten kopan beton parçaları araç üstüne düştü

Beşiktaş'ta, park halindeki bir otomobilin üzerine viyadükten kopan beton...

Viyadükten kopan beton parçaları araç üstüne düştü

Beşiktaş'ta, park halindeki bir otomobilin üzerine viyadükten kopan beton...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Viyadükten kopan beton parçaları araç üstüne düştü

Beşiktaş'ta, park halindeki bir otomobilin üzerine viyadükten kopan beton parçaları düştü. Gündüz saatlerinde Avrasya Maratonu'nun yapılacağı Boğaziçi Köprüsü'nün devamındaki viyadükten düşen beton parçaları, herhangi bir can kaybına yol açmadı.
Edinilen bilgilere göre olay, gece yarısı saat 02.00 sıralarında Ortaköy Amcabey Sokak üzerinde meydana geldi. Özel bir hukuk bürosunda yönetici asistanı olarak görev yapan Ayla Parteş'e ait hususi otomobilin üzerine, Boğaziçi Köprüsü'nün devamındaki viyadükten kopan beton parçaları düştü. O saatte sokağın boş olması muhtemel bir facianın önüne geçerken, gece çöp atmak için sokağa çıkan araç sahibi Ayla Parteş büyük bir şok yaşadığını kaydetti.
Sabah saatlerinde 33. Avrasya Maratonu'nun yapılacağı Boğaziçi Köprüsü'nün devamındaki viyadükten düşen beton parçaları, maraton öncesi dikkatleri viyadük üzerine çekerken, aracında hasar oluşan Parteş, yaşananları basın mensupları ile paylaştı. Köprüden düşen beton parçalarını gazetecilere gösteren Parteş, durumu ilk olarak polise bildirdiğini kaydederken, Karayolları Müdürlüğü'nü de olaydan haberdar ettiğini ifade etti. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, paniğe kapılan Parteş, yetkililere uyarıda
bulunarak, "Sabah daha yoğun bir insan koşusunun gerçekleşeceği köprü, bu haliyle tehlike arz ediyor. Bu durum göz önünde bulundurulması gerekir" dedi.
Öte yandan, bu sabah yüzbinlerce insan, 33. Kıtalararası Avrasya Maratonu nedeniyle söz konusu köprünün üzerinden koşarak maratonu tamamlayacak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72