Uyarmıştık ama korkulan oldu!

‘İstanbul'da deniz sezonu açılıyor, tedbirler yetersiz!' başlıklı Manşet ile...

Uyarmıştık ama korkulan oldu!

‘İstanbul'da deniz sezonu açılıyor, tedbirler yetersiz!' başlıklı Manşet ile...

24 Haziran 2014 Salı 15:11
Uyarmıştık ama korkulan oldu!

Uyarmıştık ama korkulan oldu! Şile denizi 4 gence mezar oldu

 

 

‘İstanbul’da deniz sezonu açılıyor, tedbirler yetersiz!’ başlıklı Manşet ile okuyucularımıza duyurduğumuz haberimizden bir hafta sonra korkulan oldu. Ümraniye Emek Mahallesi’nde oturan 4 genç Şile’de boğularak yaşamını yitirdi.

 

Deniz sezonunun açılması ile birlikte korkulan oldu. Ümraniye’den tutukları minibüsle Şile'de yüzmek için denize giren 4 genç boğularak yaşamını yitirdi. Önceki hafta okuyucularıma duyurduğumuz haberde konuyu gündeme getirmiş, plaj ve koyların kontrolsüz olduğunu ve yerel tedbirler dışında hiçbir önlemin alınmadığını söylemiştik.

 

Ümraniyeli 4 genç yaşamını yitirdi

Şile'de yüzmek için denize giren 4 genç boğularak yaşamını yitirdi. 1 genç ise çevreden yetişen vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Ümraniye'den tuttukları minibüsle Alacalı Köyü’ne giden 13 genç, köy plajının dışındaki bir koyda denize girdi. Ancak yaşları 15-17 arasında değişen gençlerden 5'i azgın dalgalara kapıldı. Sinan Atabey (16) ile Barış Oba (15), çevrede bulunan vatandaşlar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran ekibi tarafından sudan çıkarılarak ambulansla Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sinan Atabey, yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildi. Ancak Barış Oba, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. GençlerdenFerhat Yılmaz (16), Suat Aybi (17) ve İbrahim Yirge (16) ise dalgalar arasında kayboldu.

Denizden cesetleri çıktı

3 gencin bulunması için, olay yerine Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekibi ile Sahil Güvenlik ekibi de sevk edildi. Talihsiz 3 gencin cesedi bir süre sonra suda bulunarak kıyıya çıkarıldı. Cesetler önce Şile Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Oradan da, otopsi için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

 

 

Son Güncelleme: 24.06.2014 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3