Utanılacak atıklar sergilendi…

Dünya Çevre Günü'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından deniz altından...

Utanılacak atıklar sergilendi…

Dünya Çevre Günü'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından deniz altından...

09 Haziran 2014 Pazartesi 11:50
Utanılacak atıklar sergilendi…

Dünya Çevre Günü'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından deniz altından çıkartılan atık malzemeler, Kadıköy İskelesi'nde sergilendi. Tabancadan bilgisayara, bebek arabasından televizyona kadar çok sayıda atık malzeme görenleri şaşkına çevirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü sebebiyle farklı bir çalışma yaptı. Asya Yakası Kıyı Temizlik ekipleri tarafından Üsküdar ve Kadıköy sahilinde deniz yüzeyinden toplanan tabancadan bilgisayara, bebek arabasından televizyona kadar çok sayıda atık malzeme Kadıköy sahilinde sergilendi. Denizden çıkan atıklar vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla izlendi. Vatandaşlar, yaşanan manzaranın güzel olmadığını ve ağlanacak hallerine güldüklerini söyledi.

Asya Yakası Kıyı Temizlik Şefi Teyfur Bingöl yapılan çalışmayla ilgili bilgi verdi. Bingöl, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kıyı Temizleme olarak bu çalışmaları sürekli yapıyoruz. Deniz yüzeyindeki kirliliği, kıyıdaki kirliliği temizleyerek, su yüzeyindeki kirliliğin deniz tabanına gitmesini engellemekteyiz. Temizlediğimiz atıkları kıyıda sergileyerek ve daha önce de çıkan atıkları vitrinlerde sergileyerek halkımızda gördüğünüz gibi çevre bilincini geliştirmeyi hedeflemekteyiz" dedi.

Sergilenenlerin bir günlük çalışma sonucunda ortaya çıktığını ifade eden Teyfur Bingöl, denizden bilgisayar, tabanca, şemsiye, bisiklet ve cep telefonlarının çıktığını vurguladı.

""

 

Son Güncelleme: 09.06.2014 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3