Ümraniye İlçe Emniyetinden başarılı operasyona imza attı…

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri iki başarılı operasyona

Ümraniye İlçe Emniyetinden başarılı operasyona imza attı…

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri iki başarılı operasyona

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ümraniye İlçe Emniyetinden başarılı operasyona imza attı…

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri iki başarılı operasyona imza attı…

Aldıkları ihbarları anında değerlendiren ve zaman kaybetmeden çalışmalarına başlayan Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri biri hırsızlık vakası, diğeri Ataşehir Küçükbakalköy'de bir anaokulu yakınında uyuşturucu tacirlerinin hücreevine yaptıkları baskınla zanlıları ellerindeki çalıntı mal ve uyuşturucu maddelerle yakaladı.

""

Polis, hırsızdan hızlı çıktı…

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne ihbarda bulunan A.D isimli vatandaş evinde temizlikçi olarak çalışan D.R isimli yabancı uyruklu kadının yüklü miktarda ziynet eşyasını ve parasını çaldığını söyledi. Hemen harekete geçen ekipler olayın gerçekleştiği eve gelerek güvenlik kamera görüntülerini inceledi. D.R'nin hırsızlıktan sonra kapıya çağırdığı bir taksi ile uzaklaştığını tespit eden ekipler hızlı bir şekilde bilgiler doğrultusunda zanlının ağabeyine ulaştı.

D.R'nin ağabeyi ile işbirliği yapan polis akşam saatlerinde bir buluşma ayarladı. Buluşma yerine, üzerinde çaldığı paralar ve ziynet eşyalarıyla gelen D.R gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Ziynet eşyası ve parası çalınan A. D, Emniyet Müdürlüğü'nün kısa zamanda hırsızı bulup yakalaması üzerine yaptığı açıklamada; “Sabah çalınan altınlarıma aynı gün akşam saatlerinde tekrar kavuşmanın sevincini yaşıyorum. Türk polisine ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi.

""
""

Uyuşturucu tacirleri anaokullarında…

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri bu kez, ‘Anaokulu etrafında uyuşturucu satılıyor' ihbarı alınca hemen harekete geçti.

Küçükbakkalköy'de Fahriye Vandemir Anaokulu'na bitişik müstakil bir evde uyuşturucu bulundurulduğu ihbarını anında değerlendiren ekipler vakit kaybetmeden söz konusu eve baskın düzenledi. Baskında iki kişi ellerindeki uyuşturucu torbasıyla kıskıvrak yakalandı.Yapılan baskınla şaşkına dönen zanlılar ellerindeki uyuşturucuyu saklamaya çalışsalar da başarılı olamadı.

Yapılan aramalarda evde yeni nesil uyuşturucu 50 paket Bonzai, 42 adet Extacy hap, 110 gram esrar bulundu. Bunun yanı sıra bir tabanca ve tüfek de ele geçirildi. Yakalanan şahıslar adliyeye sevk edildi.

Emniyet yetkilileri Bonzai isimli uyuşturucu maddesinin esrardan 100 kat daha tehlikeli olduğunu ve bağımlılık yaptığını söylerken, olayın vahameti bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Hele de uyuşturucu tacirlerinin anaokuluna bu kadar yakın bir yerde yuvalanması burada yaşayanlar başta olmak üzere herkesi hayretler içinde bıraktı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3