Ümraniye daha huzurlu

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce her yıl düzenlenen ‘Huzur Toplantısı'na bir yenisi daha eklendi.

Ümraniye daha huzurlu

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce her yıl düzenlenen ‘Huzur Toplantısı'na bir yenisi daha eklendi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye daha huzurlu

Ümraniye daha huzurlu

Polis-halk ilişkilerini geliştirmek ve vatandaş sorunlarına yerinde çözüm bulmak amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce her yıl düzenlenen ‘Huzur Toplantısı'na bir yenisi daha eklendi.

""

FLASHABER / Ümraniye Nikah Sarayı'nda İlçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın ev sahipliğinde düzenlenen programa; Belediye Başkanı Hasan Can, Kaymakam Mehmet Ali Yıldırım, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, il ve ilçe belediye meclis üyeleri, kurum ve kuruluş başkan ile müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 ‘2010 Huzur Toplantısı' açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Selami Yıldız, istatistiki veriler çerçevesinde ilçedeki asayiş durumunu değerlendirdi. Yıldız, Ümraniye'deki suç oranının her geçen gün düştüğünü, mevcut suç oranını daha da düşürmek için gece-gündüz çalıştıklarını söyledi. Yıldız, polis-halk dayanışmasına vurgu yaparak ilçenin daha huzurlu ve daha güvenli hale getirilmesi konusunda Ümraniye'de yaşayan vatandaşlardan ve esnaflardan emniyet güçlerine yardımcı olmalarını istedi.

Belediye Başkanı Hasan Can da konuşmasında; “Emniyet Müdürlüğü'ne imkanlarımız dahilinde her zaman, her türlü desteği vermeye çaba gösteriyoruz. İlçemizde daha huzurlu ve daha güvenli bir yaşam koşullarının sağlanabilmesi için tüm kurumların ve tüm Ümraniyeliler'in azami çabayı göstermeleri gerekiyor” dedi.

Daha sonra soru-cevap kısmına geçildi. Mahalle muhtarları, okul müdürleri ve öğrenciler söz alarak emniyetten beklentilerini dile getirdi. Tüm konuşmacılar genel olarak emniyetten memnun olduklarını dile getirirken özellikle okul önlerinde güvenlik önlemlerinin daha da artırılması ve MOBESE sisteminin yaygınlaşması noktasında fikir ve önerilerini dile getirdiler. Yaklaşık 2.5 saat süren huzur toplantısı verilen kokteyl ile son buldu.

Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3