Şile'de boğulma!

Şile'de boğulma!

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Şile'de boğulma!

Şile'de sabah saatlerinde denize giren ve yüzme bilmediği belirtilen Abdulbaki Daşdemir, boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre 46 yaşındaki Abdulbaki Daşdemir, bir grup arkadaşıyla birlikte Alacalı Köyü Yunus Kampı mevkiinde piknik yaptıktan sonra denize girdi. Yüzme bilmediği belirtilen Daşdemir, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı.

Arkadaşlarının kurtaramadığı Daşdemir, suda boğularak hayatını kaybetti. Sahile birlikte geldiği arkadaşları tarafından kıyıya çıkartılan Daşdemir, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Yaz sezonu başında böylesine bir olayın yaşanmasının çok üzücü olduğunu belirten plaj yakınında bulunan işletmeci Cemil Mollaibrahimoğlu, “Boğulan kişi sanırım yüzme bilmiyordu. Sağlık ekipleri çok uğraştı, ancak tekrar hayata döndüremedi. Görevlilerden plajın bu kısmına can kurtaran tahsis etmelerini istiyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3