Şile otobanında aynı manzara; biri ‘DUR' desin

Şile otobanında hafriyat taşıyan bir kamyon, önünden giden özel bir araca...

Şile otobanında aynı manzara; biri ‘DUR' desin

Şile otobanında hafriyat taşıyan bir kamyon, önünden giden özel bir araca...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Şile otobanında aynı manzara; biri ‘DUR' desin

Şile otobanında hafriyat taşıyan bir kamyon, önünden giden özel bir araca arkadan çarpması sonucu meydana gelen maddi hasarlı kazanın ardından bu kez yine bir kamyon aşırı hız nedeniyle bariyerlere çarparak durabildi.

 

Şile - Çekmeköy Otobanı Ümraniye istikametine giderken Rapsodi Köprüsü girişinde yine bildik bir kaza olayı yaşandı. Bir hafriyat kamyonu, hız sınırını aşarak yağışın da etkisiyle önünde giden özel bir araca çarparak durabildi. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı ama araçlarda maddi hasar oluştu.

 

Olaya şahit olan özel araç sürücüsü vatandaşlar; “Hafriyat kamyonlarının sürücüleri bizlere çok zor anlar yaşatıyor. Sellektör yaparak ve korna çalarak adeta üzerimize çıkarcasına geldikleri için irkiliyoruz. Birileri artık bunlara dur desin. Bu şoförler maalesef kural filan tanımıyor” dedi. 


""

 

“Kamyonlar kendi aralarında yarışarak ilk hafriyat yükünü alabilmek için hız sınırını aşıyorlar” diyen sürücüler, “Otobanı  ralli alanına çevirdiler. Bu nedenle biz sürücüler mağdur durumdayız. Yetkililerden en kısa sürede hafriyat kamyonlarını denetlemelerini istiyor ve ‘yeter artık bu son olsun' diyoruz” dedi.

 

Haber: Durmuş Acar

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72