Sancaktepe'de yollar yok mu edildi?

Sancaktepe'de yollar yok mu edildi?

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Sancaktepe'de yollar yok mu edildi?

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi'nde Eviya Gayrimenkul Geliştirme Yatırım A.Ş'ye ait olduğu belirtilen alanda inşaat yapımı devam ederken belediye meclisinde ?bazı parsellerde yolların yok olduğu' iddiası kafaları karıştırdı.

 

Sancaktepe Belediyesi Şubat ayı oturumunda, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde birden çok parselde yapımına başlanan, ancak yolları yok etti iddiasıyla  ilgili olarak CHP grubu tarafından soru önergesi verildi. Abdurrahmangazi Mahallesi, Sevenler Caddesi üzerinde bulunan ve asılan ruhsat tabelasına göre 243EE4D Pafta, 6258 Ada 25 parsel ve Eviya Gayrimenkul Geliştirme Yatırım A.Ş'ye ait olduğu belirtilen alanda inşaat yapımı devam ediyor. Ancak birden çok parselde devam eden yapıda bazı yolların yok edildiği iddiası var. CHP grubu bu kapsamda meclise soru önergesi verdi. 

""

Önergede şu sorulara cevap istendi:

1. Anılan yerin imar durumu ve emsali nedir? Arsa ve/veya arsaların her birinin büyüklüğü (m2'si) nedir?  Emsale dahil olmayan alanlar hangileridir?

2. Anılan yere ruhsat hangi tarihte verilmiştir? Tarih ve sayısı nedir?

3. Ruhsata ilişkin harç ve vergiler hangi tarihte ödenmiştir? Her bir ödemeye ilişkin tutar, makbuz tarih ve sayısı nedir?

4. Anılan yer kaç parselden oluşmaktadır? Yapılan tevhid, ayırma vb düzenleme var mıdır? Varsa yapılan işlemin türü ve tarihi nedir?

5. İmar planında görülen yollar neden kazılmaktadır?

6. Yapı denetimi kim tarafından yapılmaktadır?

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3