Sancaktepe Belediyesi önünde ıslanma eylemi

Her yağmur yağdığında evleri ve işyerleri su basan Sancaktepeli, çareyi...

Sancaktepe Belediyesi önünde ıslanma eylemi

Her yağmur yağdığında evleri ve işyerleri su basan Sancaktepeli, çareyi...

21 Haziran 2014 Cumartesi 15:04
Sancaktepe Belediyesi önünde ıslanma eylemi

Her yağmur yağdığında evleri ve işyerleri su basan Sancaktepeli, çareyi belediye önünde 15 dakikalık ıslanma eylemi yaparak bulmaya çalıştı.

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda haftalardır etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yağmurdan en çok etkilenen bölge kuşkusuz Sancaktepe oldu. Birçok evi ve işyerlerini su basarken vatandaş çaresiz kaldı. Her yağmur yağdığında mağdur olan Sancaktepeli, yetkililerin duyarsızlığından muzdarip. Her yağmurda alt yapı yetersizliği gün gibi ortadayken hiçbir önlemin alınmaması vatandaşı isyan ettirdi. Sancaktepe Belediyesi ise su baskınlarına karşı çaresiz kaldı. Ana arterlerin yağmur suları ile dolması, trafiği aksatırken birçok araç hasar gördü. Bazı evlerin bahçe katları ve girişteki dükkanlar ise yağmurdan etkilendi.

""

Sancaktepeli ise her yağmurda mağdur olup yetkililerin ise çözüm üretememesini eyleme dönüştürdü. CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın da destek verdiği 15 dakikalık ıslanma eyleminde vatandaş sesini belediyeye duyurmaya çalıştı. Eylemi organize eden CHP Sancaktepe Teşkilattan ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ümüt Çakır, her yağmurda aynı görüntülerin yaşanmasının kabul edilir olmadığını söyledi. Gariban vatandaşın her yağmurda mağdur olduğunu söyleyen Çakır, “Belediyeler bu sorunları çözmek için varlar. O koltuklarda oturuyorsanız  alt yapı sorunlarını da hal edeceksiniz. Bu onların asli görevi” dedi. 

""

""

""

""

Son Güncelleme: 21.06.2014 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72