Sancaktepe Belediye Meclisi'nde protesto şoku!

Sancaktepe Belediye Meclisi'nin Haziran ayının ilk oturumuna CHP Grubu...

Sancaktepe Belediye Meclisi'nde protesto şoku!

Sancaktepe Belediye Meclisi'nin Haziran ayının ilk oturumuna CHP Grubu...

03 Haziran 2014 Salı 15:20
Sancaktepe Belediye Meclisi'nde protesto şoku!

Sancaktepe Belediye Meclisi’nin Haziran ayının ilk oturumuna CHP Grubu katılmadı. CHP Grubu, kendilerine tahsis edilen grup toplantı salonunun yetersiz olması gerekçesi ile meclisi ve belediye başkanı İsmail Erdem’i protesto etti.

Sancaktepe Belediye Meclisi’nin Haziran ayı ilk toplantısına ‘boykot’ damgasını vurdu. Kendilerine tahsis edilen grup toplantı salonunun yetersizliği ile ilgili daha önce birçok kez meclise önerge veren CHP Grubu, sonuç alamayınca meclisi boykot kararı aldı. CHP Grubu Haziran ayının ilk toplantısına katılmadı. Grup adına sadece Meclis Üyesi Alper Yeğin katıldı. Gündem dışı söz alan Alper Yeğin meclis kürsüsünde şu açıklamada bulundu: “Grup toplantısı yaptığımız salon çok küçük. Bu nedenle sağlıklı çalışma ortamı bulamıyoruz. Bu konuyu bir çok kez gündeme getirdik. Ancak ne yazık ki dikkate alınmadığını görüyoruz. Biz de CHP Grubu olarak Ak Parti Grubu’nu ve Belediye Başkanı İsmail Erdem’i protesto ediyoruz” dedi. 

""

Son Güncelleme: 03.06.2014 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72