RUHSATSIZ TAKSi DOLMUŞA CEZA!

Büyükşehir Zabıtası, İstanbul genelinde taşımacılık yapan (TZ) plakalı ticari taksi dolmuşların denetimlerini sıklaştırdı.

RUHSATSIZ TAKSi DOLMUŞA CEZA!

Büyükşehir Zabıtası, İstanbul genelinde taşımacılık yapan (TZ) plakalı ticari taksi dolmuşların denetimlerini sıklaştırdı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
RUHSATSIZ TAKSi DOLMUŞA CEZA!

Üsküdar-Beykoz, Bostancı-Kadıköy, Çekmeköy-Kadıköy ve Üsküdar-Kadıköy hattında çalışan taksi dolmuşlara yönelik denetimleri sıklaştıran zabıta, ruhsatsız çalışana ve kötü muameleye geçit vermiyor

Büyükşehir Zabıtası, İstanbul genelinde taşımacılık yapan (TZ) plakalı ticari taksi dolmuşların denetimlerini sıklaştırdı. Üsküdar-Beykoz, Bostancı-Kadıköy, Çekmeköy-Kadıköy ve Üsküdar-Kadıköy hattıda zabıta ekiplerince yapılan kontrollerde çalışma ruhsatı olmayan ve güzergâh ihlali yapan taksi dolmuşlara ceza yağdı.

 Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nce verilen ‘Çalışma Ruhsatnamesi' olmayan 5 taksi dolmuş ise encümen kararıyla trafikten men edildi. Ayrıca 34 adet taksi dolmuşa da çeşitli kabahatleri nedeniyle cezai işlem uygulandı. Denetimlerle İstanbul genelindeki tüm toplu taşıma araçlarının kayıt altına alınması, illegal çalışmaların engellenerek tamamen ortadan kaldırılması hedefleniyor.

 

Hepsi ‘dize' gelecek

Kayıt altına alınan tüm toplu taşıma araçlarına belli standartlar getirilerek, kaliteli araç niteliği yükseltilecek. Böylece İstanbul'da ruhsatsız taşımacılık yapılamayacak ve toplu taşımacılık yapan her araç hukuki bir kapsama alınacak.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3