Polisten kaçan motosiklet sürücüsü canından oldu

Şişli'de sürücüsünün polisin "dur" ihtarına uymadığı motosiklet, Mecidiyeköy

Polisten kaçan motosiklet sürücüsü canından oldu

Şişli'de sürücüsünün polisin "dur" ihtarına uymadığı motosiklet, Mecidiyeköy

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Polisten kaçan motosiklet sürücüsü canından oldu

Şişli'de sürücüsünün polisin "dur" ihtarına uymadığı motosiklet, Mecidiyeköy Viyadüğü üzerinde bariyerlere çarparak takla attı. Motosikletten fırlayan sürücü hayatını kaybederken, arkasında oturan arkadaşı ise ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Piyalepaşa Bulvarı üzerinde polisin "dur" ihtarına uymayan Eyüp Tosun, kullandığı 34 VP 1531 plakalı motosikletle kaçmaya başladı. Polisin takibe aldığı motosikletli, D-100 Karayolu'na çıkarak Boğaziçi Köprüsü istikametine döndü. Tosun, saat 05.30 sıralarında Mecidiyeköy Viyadüğü üzerinde motosikletin kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Eyüp Tosun ve arkasında bulunan arkadaşı 17 yaşındaki Arif Çalışkan ağır yaralandı. Polisin haber vermesi
üzerine 15 dakika içerisinde olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, ağır yaralı durumdaki Eyüp Tosun'a boyunluk takarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Diğer yaralı Arif Çalışkan ise daha sonra gelen ambulansa konularak Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Okmeydanı'na kaldırılan Eyüp Tosun'un ambulansta kalbinin durduğu öğrenildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Tosun hayata döndürülemedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3