Müezzinoğlu: “ Millete karşı sorumluyuz”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Pendik'teki The Green Park Otel'de...

Müezzinoğlu: “ Millete karşı sorumluyuz”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Pendik'teki The Green Park Otel'de...

21 Nisan 2014 Pazartesi 18:01
Müezzinoğlu: “ Millete karşı sorumluyuz”

Bakan Müezzinoğlu: “ Millete karşı sorumluyuz”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Pendik'teki The Green Park Otel'de düzenlenen "Koordinasyon Değerlendirme ve Planlama Toplantısı"na katıldı.

İl Sağlık ve İl Halk Sağlığı yöneticilerine hitap eden Müezzinoğlu, vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için politika geliştirdiklerini belirterek, hizmetin sadece hastalarla sınırlı olmadığını kaydetti.

Müezzinoğlu, "Sağlık hizmetlerinde yeni bakış açısı ve yeni bir vizyon geliştirme sorumluluğuyla hareket ediyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin sadece 77 milyon insanına sağlık hizmeti sunmasının yeterli görülemeyeceğini belirten Müezzinoğlu, "Türkiye, sağlıkta bilgi birikimi, hekim tecrübesi, hizmet sunumundaki kalite ve standart anlamında dünyanın bütün ülkeleriyle yarışabilecek durumdadır" ifadesini kullandı. Yakın coğrafyadaki 1 milyar kişiye sağlık hizmeti sunabilecek bir noktada olunduğunu anlatan Müezzinoğlu, ilgili tüm birimlerin sağlık turizmindeki stratejilerini gözden geçirmesi gerektiğini kaydetti.

 

Son Güncelleme: 21.04.2014 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72