MASİAD sessizliğe büründü

Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD), kış uykusundan uyanamadı.

MASİAD sessizliğe büründü

Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD), kış uykusundan uyanamadı.

26 Şubat 2013 Salı 11:17
MASİAD sessizliğe büründü

Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD), kış uykusundan uyanamadı. Kongreden sonra hiçbir faaliyet yapmayan dernek yönetimine bölge işadamları tepkili.

Maltepe'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) üstüne düşen sorumluğu yerine getiremiyor. Bünyesinde bölgenin en önemli işadamların barındıran derneğin, uzun zamandır faaliyet yapmaması kaygı yaratıyor.

3. kongresiyle birlikte daha aktif ve faal olma umuduyla yola çıkan dernek yönetimi geçen süre içerisinde hayal kırıklığı yaratmaya devam etti. İlçedeki yerel yöneticilerin her türlü desteğine rağmen beklenen çıkışı yapamayan MASİAD'a karşı bu gidişle alternatif bir oluşumun yapılandırılacağı konuşuluyor.

Dernek Başkanı İlhan Özipekoğlu'nun derneğe yeterince mesai ayırmadığı ilçe kamuoyunda  ayrı bir tartışma konusu. Kongrede yeterince destek almasına rağmen derneğe bir ivme kazandıramayan Özipekoğlu ve yönetimi her geçen gün güç kaybetmeye devam ediyor.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3