Komşular arasındaki köpek kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Kartal'daki bir sitede köpek yüzünden çıkan kavgada, 2 kişi ağır yaralandı.

Komşular arasındaki köpek kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Kartal'daki bir sitede köpek yüzünden çıkan kavgada, 2 kişi ağır yaralandı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Komşular arasındaki köpek kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Kartal'daki bir sitede köpek yüzünden çıkan kavgada, 2 kişi ağır yaralandı.
Olay, Kartal Hürriyet Mahallesi Tuba Sokak'ta bulunan Tur Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, site ve çevresindeki başıboş köpeklere yemek veren Seda Aksoy, "Köpekleri neden buraya topluyorsun" diyen hamile komşusu Elanur Kubaşık ile öğle saatlerinde tartışmaya başladı. Bayanlar arasındaki tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Eve gelirken eşinin kavga ettiğini gören Osman Kubaşık da araya girince kavga büyüdü. Bu sırada sesler üzerine cama çıkan Fikri Aksoy da, eşinin kavga ettiğini görünce eline
aldığı ekmek bıçağıyla aşağı indi. Çiftin arasındaki kavga sonunda kan döküldü. Fikri Aksoy, kavga sırasında Osman Kubaşık'ı göğsünden bıçakladı. Ağır darbe alan Kubaşık, vücuduna saplanan bıçağı çıkardı. Kubaşık, bıçağı Fikri Aksoy'un göğsüne sapladı. Her ikisi de göğsünden yaralanan şahıslar için olay yerine ambulans çağırıldı. Doğumuna az bir süre kaldığı öğrenilen Elanur Kubaşık, eşini kanlar içinde görünce sinir krizleri geçirdi. Vatandaşlar, sakinleştirmeye çalıştıkları Elanur Kubaşık'ı, yaralı eşinin
yanına yatırdı. Bu sırada, kan kaybeden Fikri Aksoy'un göğsüne yastık konularak, kanaması durdurulmaya çalışıldı.
Sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenilen yaralılar, yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Fikri Aksoy ve Pendik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Osman Kubaşık'ın ameliyata alındığı öğrenildi.
Görgü şahidi Gökhan Kılıçarslan, "Köpek yüzünden kavga etmişler. Önce bayanlar tartışmış sonra eşleri araya girmiş. Birbirlerini bıçaklamışlar" dedi. Bir çevre sakini ise "Köpeklerden biz de şikayetçiyiz. Geceleri köpeklerin havlamalarından uyuyamıyor" diye konuştu.
Öte yandan, tartışmanın çıkmasına sebep olan köpeklerin, olay sırasında site ve çevresinde dolaştığı gözlendi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72