KAPAN'dan 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

KAPAN'dan 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

26 Şubat 2013 Salı 11:17
KAPAN'dan 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı
Siyasetçi Murat Kapan, 1 mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kapan'ın yayınladığı mesajda; “1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI'nı alanlarda, işçi dostlarımızla, omuz omuza dayanışma içerisinde yaşayacağız” vurgusunu yaptı.  Kapan mesajının devamında;

 

Emek mücadelesinin, işçi dayanışmasının, emek dayanışmasının sembolü olan  1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI alanlarda coşkuyla kutlayacağız.

 

Adında belki “bayram” yazıyor ama gerçekten işçiler bayram mı yapıyor?

 

Hala inşaat şirketlerinin çadırlarında yanarak can veren işçiler varken, hala elektrik hatlarındaki arızayı onarmak için gölette donarak can veren işçiler varken, o kadar yeni ki daha dün Ümraniye'de patlama sonucu hayatını kaybeden  işçiler varken,  hala aldığı üç beş kuruş maaşla yaşam mücadelesi veren işçiler varken ne kadar bayram yapılabilir tartışılır.

 

Gene de yılda bir günde olsa 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI'nı alanlarda, işçi dostlarımızla, omuz omuza dayanışma içerisinde yaşayacağız. Her alandaki sendikalı, sendikasız işçi ve memurlar, büyük geçim sıkıntısı çeken emekliler, üretemez hale gelen çiftçiler, kepenk kapatmak zorunda kalan esnaflar, işsizler, haksızlığa uğrayan kadınlar, engelli vatandaşlarımız, gençlerimiz, insan haklarına duyarlı olanlar ve tüm vatandaşlarımız gibi bende bu bayrama katılacağım, bu coşkuyu yaşayacağım.

 

Belirli bir düzen içerisinde, sorumluluk içerisinde işçi dostlarımıza yaraşır bir bayram yaşamak ümidiyle, şimdiden 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI kutlarım.   

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72