İSMÜDER, üyelerini bilgilendirdi

İstanbul Müteahhitler Derneği (İSMÜDER), üyelerini Yeni Türk Ticaret Kanunu

İSMÜDER, üyelerini bilgilendirdi

İstanbul Müteahhitler Derneği (İSMÜDER), üyelerini Yeni Türk Ticaret Kanunu

26 Şubat 2013 Salı 11:17
İSMÜDER, üyelerini bilgilendirdi

İstanbul Müteahhitler Derneği (İSMÜDER), üyelerini Yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında bilgilendirdi. Yeminli Mali Müşavir D. Erkan Ateşli, Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun Türkiye ve şirketlerin ticari yaşamının geleceğine damga vuracak değişimleri öngördüğünü söyledi.

İstanbul Müteahhitler Derneği (İSMÜDER) yeni yerine taşınır taşınmaz ilk toplantısını gerçekleştirdi. Dernek merkezinde ‘Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun ticari şirketler arasında değerlendirilmesi' konulu bir seminer düzenlendi. Yeminli Mali Müşavir Dr. Erkan Ateşli'nin konuşmacı olarak katıldığı programa çok sayıda bölge müteahhidi katıldı.

İSMÜDER Başkanı Harun Akkoyun yaptığı selamlama konuşmasında dernek merkezinde artık bu gibi seminer ve toplantıların sıklıkla devam edeceğini söyledi. Başkan Akkoyun, dernek üyelerini bilgilendirecek, onların ufkunu açacak çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Yeminli Mali Müşavir D. Erkan Ateşli, yeni Türk Ticaret Kanunu'nun Türkiye ve şirketlerin ticari yaşamının geleceğine damga vuracak değişimleri öngördüğünü söyledi. Ateşli, kanunun getirdiği değişikliklere hazırlık yapılması için zamanın çok iyi değerlendirilmesi çağrısında bulundu.

Ateşli, “'Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun, ülkemize ve şirketlerimizin ticari yaşamının geleceğine damga vuracak değişimler getirmesi öngörülüyor. Yeni kanun ve yürürlük kanunu, belirli maddelerin kapsamına göre 1 Temmuz 2012 ve 1 Ocak 2013 tarihlerinden itibaren yürürlükte olacak. Yeni kanun, şirketlerimizin kurumsallaşması, sürdürülebilirliği, rekabet gücünün arttırılması, kamu güveninin oluşturulması ve şeffaflık açısından çok önemli bir fırsat ve zemin hazırladığı belirtiliyor” dedi. Gürhan Demirtaş

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72