İ.Ö.O'dan çifte standart!

Alemdağ Emlak Konut İlköğretim Okulu ile ilgili şikayetler bitmiyor.

İ.Ö.O'dan çifte standart!

Alemdağ Emlak Konut İlköğretim Okulu ile ilgili şikayetler bitmiyor.

08 Nisan 2014 Salı 13:39
İ.Ö.O'dan çifte standart!

Alemdağ TOKİ Emlak Konut İ.Ö.O’dan çifte standart!

 

Alemdağ Emlak Konut İlköğretim Okulu ile ilgili şikayetler bitmiyor. Okul yönetiminin, emlak konutları dışında oturan öğrencileri almaması mahalle halkının tepkisi ile karşılanıyor. Önümüzdeki eğitim yılında bu sorunla karşılaşmak istemeyen veliler şimdiden şikayet dilekçelerini yetkili mercilere ulaştırmaya hazırlanıyor.

Çekmeköy - Alemdağ Nişantepe’deki Emlak Konutları’nın içinde yapılan Alemdağ Emlak Konut İlköğretim Okulu, mahalledeki eğitim sorununa çare olamadı. Nişantepe sakini, büyük umutlarla bekledikleri okula çocuklarını kayıt edememekten muzdarip. Devlet okulu statüsündeki Alemdağ Emlak Konut İlköğretim Okulu yönetiminin emlak konutlarda oturmayan öğrencileri kayıt ettirmedikleri iddia ediliyor. Alt gelir sınıfındaki Nişantepeli ise bu durumdan muzdarip. Önümüzdeki eğitim yılında ayı sıkıntı ile karşılaşmak istemeyen veliler şimdiden şikayet dilekçelerini yetkili mercilere ulaştırmayı planlıyor. Mahalle sakinleri, “Burası devlet okulu. Sadece imtiyazlılara hizmet veremez. Mahallemiz dışındaki okullara çocuğumuzu kaydettirmek istemiyoruz” diyor.

Son Güncelleme: 08.04.2014 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3