Fabrikalar zehir saçıyor

Fabrikalar zehir saçıyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Fabrikalar zehir saçıyor

Türkiye'nin yeşili ile ünlü şehirlerinden Bursa, gecenin karanlığı ile birlikte fabrikalardan çıkan dumana teslim oluyor.

 

Tarım, sanayi ve turizmi ile ön plana çıkan Bursa semalarını, geceleri fabrika dumanları kaplıyor. Özellikle merkez Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde fabrikaların yoğun olduğu organize sanayi bölgelerinde gece saatlerinde gökyüzünü kaplayan duman bulutları dikkat çekiyor. Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi ve Nilüfer Organize Sanayi Bölgeleri'nde yer alan bazı fabrikaların bacalarından çıkan dumanlar, şehri adeta etkisi altına alıyor. Gündüz yeşili ile ön plana çıkan şehri gece etkisi altına alan duman bulutları, sabahın ilk ışıkları ile birlikte gökyüzünde yok oluyor. Fabrika yakınlarından gelen kimyasal ağırlıklı duman kokuları ise vatandaşların tepkisine yol açıyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3