Erdem'den ‘Halk Günü'

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Perşembe günleri düzenlenen ‘Halk Günleri'nde vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

Erdem'den ‘Halk Günü'

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Perşembe günleri düzenlenen ‘Halk Günleri'nde vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Erdem'den ‘Halk Günü'

Halk Günü'ne Sancaktepeliler yoğun ilgi gösteriyor

Geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleştirilen ,'Halk Günü Toplantısı'na ilçenin değişik mahallelerinden gelen vatandaşlar katıldı. Makamında Sancaktepelileri misafir eden Başkan İsmail Erdem, farklı istek ve temennileri dinledi. Erdem, rutin olarak yapılan halk günleri için şunları söyledi:

“Gerçekleştirdiğimiz insan odaklı çalışmalarımızla 21 ay gibi kısa sürede hızla gelişen ve yükselen bir Sancaktepe vizyonu ve misyonu oluşturduk. Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde, halkımızın fikir ve önerileri bizim için çok önemli. Üreten, genç bir Sancaktepe için saf ve katılımcı bir yönetim anlayışımız var.

Halk günlerimiz bunun en büyük göstergesi. Vatandaşlarımız özgürce, demokratik bir şekilde düşüncelerini bizlerle paylaşıyor. Halkımızın farklı görüşleri öz kültürümüzün zenginliği, bu görüşlerin yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum.”

‘Halk Günü' toplantısında yardımcıları, birim müdürleri de hazır bulundu. Başkan Erdem, vatandaşların en çok iş isteğinde bulunduğunu ifade ederek, iş arayan vatandaşların Sancaktepe Kariyer Merkezi'ne başvurarak kısa sürede iş bulabileceklerini söyledi.


""

Başkan Erdem, vatandaşların en çok iş isteğinde bulunduğunu ifade ederek, iş arayan vatandaşların Sancaktepe Kariyer Merkezi'ne başvurarak kısa sürede iş bulabileceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72