Eğitim Bir-Sen hesapları bozuyor

“3000 sayısını geride bıraktık. İstanbul ve MEB'de yetkili sendikayız. Genel yetki ise bu yıl mutlaka ama mutlaka alınacaktır” dedi.

Eğitim Bir-Sen hesapları bozuyor

“3000 sayısını geride bıraktık. İstanbul ve MEB'de yetkili sendikayız. Genel yetki ise bu yıl mutlaka ama mutlaka alınacaktır” dedi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Eğitim Bir-Sen  hesapları bozuyor

 Eğitim Bir-Sen İstanbul 4 No'u Şube Genişletilmiş İşyeri Temsilciler Toplantısı'nı Pendik Gülistan Sofrası'nda yaptı. Şube alanındaki bütün kurumlarda bulunan işyeri temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda katılımın yoğunluğu nedeniyle salon dar geldi. Gecede konuşan Şube Teşkilatlanma Sekreteri Hasan Yılmaz; “3000 sayısını geride bıraktık. İstanbul ve MEB'de yetkili sendikayız. Genel yetki ise bu yıl mutlaka ama mutlaka alınacaktır” dedi.


""

İşyeri temsilcilerine hitaben; “Bu gün buraya sizlere teşekkürlerimizi sunmak için toplandık” diye sözlerine başlayan Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ali Yalçın ise, “Yeni bir milat başladı. Hesaba katılmadığımız hesaplar sil baştan yeniden yapılmak zorunda. Türkiye'nin en saygın ve en güçlü eğitim sendikasıyız. Artık, yanlış hesaplar bizden dönüyor. Millete uzak duranların ve millete tuzak kuranların hesaplarını Eğitim Bir Sen bozuyor” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72