Ebru'nun annesi adalet istedi

Ümraniye'de cezaevindeki eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evde....

Ebru'nun annesi adalet istedi

Ümraniye'de cezaevindeki eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evde....

07 Mayıs 2014 Çarşamba 14:47
Ebru'nun annesi adalet istedi

Ümraniye'de cezaevindeki eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evde kayınbiraderi tarafından 17 bıçak darbesiyle öldürülen Ebru Torun Bilik'in annesi adalet istedi.

Ebru Torun Bilik'in katil zanlısı kayınbiraderi Servet Bilik'in yargılanmasına başlandı. Duruşma öncesi İnsan Hakları Derneği (İHD) İstanbul Şubesi, adliye önünde bir basın açıklaması yaparak kadın cinayetlerini kınadı. Basın açıklamasına Ebru Torun Bilik'in annesi Makbule Torun da katıldı .

İHD sözcüsü Düriye Sezgin, Ebru Torun Bilik'in davasının sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi. Ebru Torun Bilik'in annesi Makbule Torun ise, "Ben ve babası kızımın bu insanla evlenmesini istemiyorduk. Benim kızım bizi dinlemedi ve kaçtı. Babası ve ben bu insanları araştırdık. Ailemize uygun insanlar değildi ama tüm mücadelemize rağmen kızımızı geri alamadık. 6 yıl boyunca ben kızımın peşinden koştum o insanların içine girdim hatta benim kızım bir gün kaçmak istediğinde tehdit etmişler bu eve gelinlik ile girdin kefen ile çıkarsın demişler. Kızımı korkutmuşlar. Ben kızıma 'korkma gel sana bir şey yapamazlar' dedim. 'Anne yok gelemem' dedi. Benim kızım İstanbul’da doğdu büyüdü böyle şeylere alışkın değildi. Ben bu insanların idam edilmesini istiyorum. Bunların yaşamaya hakları yok" diye feryat etti.

 

Son Güncelleme: 07.05.2014 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72