Devrilen kamyon trafiği kilitledi

TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde bir kamyonun kontrolden çıkarak devrilmesi...

Devrilen kamyon trafiği kilitledi

TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde bir kamyonun kontrolden çıkarak devrilmesi...

02 Temmuz 2014 Çarşamba 16:46
Devrilen kamyon trafiği kilitledi


TEM Otoyolu’nda devrilen kamyon trafiği kilitledi
 

TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde bir kamyonun kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir TIR ile otomobil hasar görürken, kamyonun sürücüsü hafif şekilde yaralandı.
Kaza nedeniyle Edirne istikametinde trafik bir süre durdu.
Alınan bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde bulunan Hasan Yeniçeri’nin kullandığı 34 RGC 03 plakalı inşaat malzemesi yüklü kamyon, kontrolden çıkarak önce aynı istikamette seyir halinde bulunan Ferit Devrek’in kullandığı 15 NP 373 plakalı TIR’a çarptı. Aynı istikamette seyir halinde bulunan 63 VS 828 plakalı otomobil ise kazaya karışan TIR’a çarptı. Kazaya neden olan kamyon çarpmanın ardından devrildi. Kamyonun sürücüsü Hasan Yeniçeri, kazada hafif şekilde yaralandı. Yaralı sürücü Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan TIR’ın sürücüsü Ferit Devrek, “Ben orta şeritten gidiyordum. Önce bana çarptı. Daha sonra da takla attı” dedi.
Kazanın ardından devrilen kamyonu kaldırmak için yapılan çalışmalar sırasında TEM otoyolu bir süre trafiğe kapatıldı. Kamyonun kaldırılmasından sonra trafik tekrar normal seyrine döndü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme: 02.07.2014 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72