Çekmeköy'de kamyon terörü

Gazetemiz Flashaber zaman zaman şehir içi trafiğinde dehşet saçan kamyonları

Çekmeköy'de kamyon terörü

Gazetemiz Flashaber zaman zaman şehir içi trafiğinde dehşet saçan kamyonları

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de kamyon terörü

Gazetemiz Flashaber zaman zaman şehir içi trafiğinde dehşet saçan kamyonların yaptığı kazalara yer verirken kamyon terörüne karşı yaptığı haberlerle de gündem yaratıyor. Haberlerinde, bu kamyonların şehre giriş-çıkış saatlerinin belirsizliği, trafik işaret ve uyarılarına uyulmadığı açıkça belirtilmesine rağmen ve de önlem alınması isteği nedense ilgili ve yetkililerce göz ardı ediliyor.

 

İşte bu kazalardan biri önceki gün Çekmeköy'ün en işlek yerlerinden Çavuşbaşı Caddesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmazken, işlerine yetişmek için trafikte olan sürücüler saatlerce yoldaki kaza yapan kamyonun kaldırılmasını bekledi.

 

""

Araç kuyruğunun Dudullu sapağından Çekmeköy girişine kadar yoğunlaştığı ve de zaman zaman korna sesleriyle rahatsız olan vatandaşların isyanı, ayrıca trafik ekiplerinin de olay yerine geç gelmesi herkesi çileden çıkardı.

 

‘Trafiğin en yoğun olduğu sabah saatlerinde Çekmeköy'ün en işlek caddelerinden biri olan Çavuşbaşı Caddesi'nde kamyonların cirit atmasına kim göz yumuyor' diyen sürücüler, “Allah'tan kamyon kimseyi ezmeden durdu. Çünkü çok hızlı geliyordu. Şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetmişti. Kamyon ancak orta bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi. Verilmiş sadakamız varmış” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

 

Haber: Durmuş Acar

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3