Çekmeköy'de bu da oldu...

Çekmeköy, Sultançiftliği Mahalle Muhtarlığı önünde yapımına devam edilen...

Çekmeköy'de bu da oldu...

Çekmeköy, Sultançiftliği Mahalle Muhtarlığı önünde yapımına devam edilen...

07 Temmuz 2014 Pazartesi 15:17
Çekmeköy'de bu da oldu...

Çekmeköy'de bu da oldu:

 İnşaat firması yolu kapattı

Çekmeköy, Sultançiftliği Mahalle Muhtarlığı önünde yapımına devam edilen inşaat firması, işlek olan yolu kapattı.  Kemençe Sokak ile Rüya Sokağı birbirine bağlayan yolu ördüğü saclarla kapatan firma,  buradan geçmek isteyen araçlara saç baş yoldurtuyor.

Çekmeköy, Sultançiftliği  Mahallesi’nde yapımına devam edilen inşaat akıllara zarar bir uygulama ile yolu kapattı.  Muhtarlık önündeki kapanan yol için şirket tarafından hiçbir uyarı tabelasının konmaması da dikkatlerden kaçmadı. Yolu kapatmak için Belediyeden izin alınıp alınmadığı belli olmayan inşaatın, kapattığı alanı hafriyat yığmak için kullandığı gözüküyor. Kendilerine rahat bir çalışma alanı yaratmak için yolu kapatan inşaat firması, şoförler ve parkta oynayan çocuklar için tehlike saçıyor.

""

Yolun kapandığından habersiz olan şoförler yola girdiklerinde karşılaştıkları manzara karşısında geri geri çıkmak zorunda kalıyor. Bu durum arkadan bir başka araba geldiğinde veya parkta oynayan çocuklardan birinin yanlışlıkla yola çıkması halinde tehlike yaratıyor. Çevredeki vatandaşlar da yolun neden kapatıldığını anlamadıklarını ve arabaların saçtığı tehlikenin ortadan kalkması için yolun biran önce açılması gerektiğini söylediler.

""

""

""

 

Son Güncelleme: 07.07.2014 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3