Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde vatandaş tedirgin

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde sayısı her geçen gün artan başı boş köpekler, özellikle çocuklara saldırmaya başlayınca mahalleliyi harekete geçirdi.

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde vatandaş tedirgin

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde sayısı her geçen gün artan başı boş köpekler, özellikle çocuklara saldırmaya başlayınca mahalleliyi harekete geçirdi.

17 Ocak 2018 Çarşamba 16:33
Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde vatandaş tedirgin

Yetkililerden yardım istediklerini söyleyen bir mahalleli olayı şöyle anlatıyor: “Çekmeköy Merkez Mahallesi, Gülbağı Çıkmazı Sokak'ta ikamet ediyorum. Etmez olaydım. Sokak köpeklerinin saldırısına maruz kaldığım her gün Çekmeköy Belediyesi'ni aradım. Aynı şekilde komşularım da arıyor ama nafile. Belediye bizi Çekmeköy Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne aktarıyor. Bir şekilde geçiştirip üzerini kapatıyorlar. Küçük çocuklarımıza, hamile kadınlara saldıran köpekler mahallede cirit atıyor. Ben de hayvan severim. Köpekler saldırgan değilken kimseye şikayette bulunmamıştım. Sayıları arttıkça saldırgan olmaya başladılar. Okula giden çocukları kovalıyor, misafirlerimize saldırıyor diye şikayette bulundum ama sonuç yine değişmedi. Geceleri uyku uyuyamıyor, çocuklarımızı sokağa çıkaramıyoruz. Çekmeköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nü mağdur vatandaşlara yardım etmeye davet ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyKöpekVatandaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feyza 2021-05-29 19:38:03

Aynı mahallede oturuyorum köpekleri bende hergun görüyorum ama kesinlikle köpekler saldırmıyor hatta insanları sevip peşinden geliyolar köpeklere iftira atan bu vatandaşı kınıyorum köpekler arabalara havliyor köpektir tabiki de arabaya havlar bunda bisey yok bu masum canlılarla uğraşmayın başka işiniz gücünuz yok mu sizin zararsız bir canlıyı bir görmek müslümanlığa sığar mı onu da Allah yarattı insana en büyük zarar insandan gelir hayvandan gelmez. Köpekler hiç bir insanı şu zamana kadar ısırmamışısırmamıştır bir köpek bir insanı ısırıp öldürdüğünü siz nerde gördünüz de burda boş boş konusuyorusunuz boş haber yapiyosunuz bir de bunları

banner3