Cami derneğinin televizyonunu çaldı

Ümraniye'de bir cami derneğinin LCD televizyonunu 60 saniyede çalan 2 kişi,...

Cami derneğinin televizyonunu çaldı

Ümraniye'de bir cami derneğinin LCD televizyonunu 60 saniyede çalan 2 kişi,...

30 Mayıs 2014 Cuma 14:33
Cami derneğinin televizyonunu çaldı

Ümraniye’de bir cami derneğinin LCD televizyonunu 60 saniyede çalan 2 kişi, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Derneğin camını kırarak içeriye giren şahıslardan biri polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz ay meydana gelen hırsızlık, gece saat 23.00 sıralarında Parseller Mahallesi’nde yapıldı. Şehit İsmail Akkoyun Palis Merkezi’ne müracaatta bulunan dernek görevlileri, derneğe ait LCD televizyonun çalındığını belirtti. İhbar üzerine harekete geçen güven timleri, caminin güvenlik kameralarını inceleyerek zanlılardan birisinin kimliğini belirledi. LCD televizyonu çaldığı iddia edilen Ü.Ö (28) gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Ü.Ö’nün uyuşturucu ve hırsızlıktan çok sayıda kaydının bulunduğu belirtildi. Sorgusunda hırsızlığı itiraf eden şahıs, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu arada, gece meydana gelen televizyon hırsızlığı kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde; yürüyerek derneğe gelen Ü.Ö, içeriyi kontrol ettikten sonra elindeki bıçakla derneğin camlarını kırıyor. Daha sonra gözetleme görevini yapan arkadaşıyla birlikte içeriye giren hırsızlar saniyeler içinde televizyonu alarak çıkıyor. Sokakta yürüyen vatandaşlara aldırmadan yürüyerek uzaklaşan şahısların rahat hareketleri dikkat çekiyor.

Son Güncelleme: 30.05.2014 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3