Çalıntı çeki kırdırırken yakalandılar

İstanbul'da çalıntı çeki 9 ay sonra aynı işadamının başka bir şirketine...

Çalıntı çeki kırdırırken yakalandılar

İstanbul'da çalıntı çeki 9 ay sonra aynı işadamının başka bir şirketine...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çalıntı çeki kırdırırken yakalandılar

İstanbul'da çalıntı çeki 9 ay sonra aynı işadamının başka bir şirketine götürerek, düşük miktarda "kırdırmaya" çalışan 3 kişi yakalandı.
Alınan bilgiye göre, 3 kişinin getirdikleri çeklerin kendisine ait olduğunu fark eden işadamı Arif Günay, hemen polise haber verdi. İşadamı, polisin talimatıyla bir simit salonunda zanlılarla buluştu. Simit salonuna gelen Osman D. (37), Serkan T. (41) ve İbrahim G. (32), polis tarafından gözaltına alındı. Şahısların geldikleri aracın çalıntı olduğunu tespit eden İstanbul Emniyeti Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, araçta yaptıkları aramada 8 adet sahte ruhsat ve 8 adet çalıntı çek buldu.
İstanbul Emniyeti Asayiş Şubesi'ne getirilen zanlıların dolandırıcılık ve sahte iflas gibi birçok suçtan kayıtları olduğu ortaya çıktı.
Zanlılar ifadelerinde, kırdıkları çeklerin çalıntı olduğunu bilmediklerini ve başka bir kişiden aldıklarını söyledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanarak mahkemeye sevk edilen zanlılardan 2'si serbest bırakılırken, İbrahim G. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72