Başkan ve Vekil adayı Halil Mert'e yakışmadı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Saadet Partisi'nden Çekmeköy Belediye...

Başkan ve Vekil adayı Halil Mert'e yakışmadı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Saadet Partisi'nden Çekmeköy Belediye...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan ve Vekil adayı Halil Mert'e yakışmadı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Saadet Partisi'nden Çekmeköy Belediye Başkan Adayı ve Has Parti'den İstanbul Milletvekili Adayı Halil Mert, eşine barışma teklifine karşılık vermeyince feci bir şekilde dayak atarak, hastanelik etti. 

 

Çekmeköy'de oturan işadamı Halil Mert, bir süredir ayrı yaşadığı karısı Hülya Mert (35) ile barışmak için Kavacık'taki iş yerine gitti. Hayat arkadaşının, "Bu saatten sonra barışmamız imkansız" demesiyle öfkelenen Mert, çok sinirlendi. Bir zamanlar belediye başkan adayı ve vekil adayı olan Mert, karısını işyerinde feci şekilde dövdü.

 

Genç kadın olduğu yere yığılırken, Halil Mert bir şey yapmamış gibi elini kolunu sallayarak oradan ayrıldı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hülya Mert, tedavi altına alındı. Doktorlar, yaptıkları açıklamada Hülya Mert'in aldığı darbeler sonucu boynunda doku zedelenmesi olduğunu belirledi. Genç kadın, Şehit Aydın Barış Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulundu.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72