BAŞBAKAN VE iLGEZDi'DEN FiKiRBiRLiĞi

Başkan Battal İlgezdi, “İMKB ile birlikte bütün bankaları da bekliyoruz” dedi.

BAŞBAKAN VE iLGEZDi'DEN FiKiRBiRLiĞi

Başkan Battal İlgezdi, “İMKB ile birlikte bütün bankaları da bekliyoruz” dedi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
BAŞBAKAN VE iLGEZDi'DEN FiKiRBiRLiĞi

Başkan Battal İlgezdi, Başbakan Erdoğan'ın Ataşehir'i İstanbul'un finans merkezi olarak nitelendirmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek; “İMKB ile birlikte bütün bankaları da bekliyoruz” dedi.

 CHP'nin İstanbul'da kurulan yeni ilçeler arasında kazandığı tek ilçe olan Ataşehir'in Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İMKB'nin 25. Yıl Konferansı'nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a “İMKB ile birlikte bütün bankaları ve ekonomi kurumlarını da Ataşehir'e bekliyoruz” sözleri ile destek verdi.

İstanbul'un çağdaş ve modern yüzünü temsil eden Ataşehir'in, gerek konum, gerekse altyapısıyla İstanbul'un finans merkezi için en uygun bölge olduğunu belirten Başkanı İlgezdi, “Fiziki yapı ve altyapı koşullarının uygunluğu nedeniyle Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi'ne ev sahipliği yapacak en uygun bölge” dedi.

Başbakan Erdoğan'ın bu konuda yaptığı açıklamada Ataşehir'in, İstanbul'un finans merkezi olacağını teyit ve tescil etmesinden memnuniyet duyduklarına belirten İlgezdi, “Ataşehir, doğu ile batıyı, kuzey ile güneyi kaynaştıran İstanbul'un en önemli merkezidir. İMKB'nin yanı sıra bütün bankaları ve ekonomi kurumlarının genel merkezlerini de bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3