ATİLLA ÇAYCI’DAN ALİ KILIÇ’ A ‘İSTİFA’ ÇAĞRISI!

Maltepespor Başkanı Atilla Çaycı, sosyal medya hesabından, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a yüklendi ve istifaya çağırdı...

ATİLLA ÇAYCI’DAN ALİ KILIÇ’ A ‘İSTİFA’ ÇAĞRISI!

Maltepespor Başkanı Atilla Çaycı, sosyal medya hesabından, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a yüklendi ve istifaya çağırdı...

25 Eylül 2018 Salı 13:45
ATİLLA ÇAYCI’DAN ALİ KILIÇ’ A ‘İSTİFA’ ÇAĞRISI!

Maltepespor Kulübü Başkanı Atilla Çaycı, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Yardımcısı Melih Morsonbül’e şu ifadelerle çok sert çıktı: toplumsal.com.tr’nin haberine göre, Ali Kılıç ve ekibini istifaya davet eden Başkan Atilla Çaycı: “Maltepeliler..! İlçemize ve Maltepesporumuza Sahip Çıkalım..!

Ali Kılıç istifa..!”

“Yeter Artık, Sabır Kalmadı Ali Kılıç..! Maltepespor, Dilenci Değil, Hancı.. Sende Yolcusun...” “Hayırdır..! Melih Morsonbül, Bir Haftadır Telefonlarımıza Cevap Vermiyorsun..? Sandıkta Hesap Vereceksiniz Maltepe’ye...” Şeklinde paylaşımlarda bulunarak, İsyanını dile getirdi...

Evet... Sayın Maltepeliler..!

Ali Kılıç ve ekibi, 4. 5 yıldır Maltepespor Kulübüne verdikleri hiç bir sözü yerine getiremediler... Ali Kılıç döneminde, Maltepespor Kulübü Başkanlığı yapan sırasıyla; İlhan Özüpekoğlu, İlyas Güldiken, Cahit Durhan ve halihazırda Başkan Atilla Çaycı’ya, bir çok vaatte bulunan bir Belediye Başkanıdır..!

Maltepespor’a verdiği sözleri ve vaat ettiği hiç bir şeyi yapmayan Ali Kılıç, ancak her fırsatta Maltepspor Kulübü üzerinden “Siyasi Rant Devşirmek” için çeşitli kurnazlıklar yapmaktan ise asla geri durmadı...

Düşünün..!

Yardımcılarıyla birlikte, Maltepe Stadında oynanan bir kaç kritik maça giden ve bu maçlar esnasında etrafa sahte gülücükler saçan ve ‘Boynuna Maltepespor Kaşkolu Takıp’ fotoğraflar çektiren ve de bu fotoğrafları ise kendisine ait Sosyal Medya Hesapları üzerinden paylaşarak, ‘Güya Maltepespor’a Destek Oluyormuş’ algısı yaratmaya çalışan ve hâla da utanmadan ve sıkılmadan çalışmaya devam eden bir Belediye Başkanı var Maltepe de..!

Ali Kılıç, 30 Mart 2014’ te Belediye Başkanlık koltuğuna oturduğu andan bu yana; “Başta Maltepelilere ve Türkiye Kamuoyuna Hız Kesmeden ve Hiç Ara Vermeden, 7 Gün 24 Saat Yalan Söylemeye Devam Eden..!” Bir Belediye Başkanıdır, ne yazık ki..!

Peki..! Başka Nasıl Bir Belediye Başkanı Var Maltepe de..?

“Maltepe Belediyesi’ni 480 - 500 Milyon TL. (Trilyon) borç batağına sürükleyen, belediye bünyesinde kurduğu şirketleri Batıran, M’expo Fuar Projesi yalanıyla sadece Maltepelileri değil, tüm Türkiye’yi aldatan ve kandıran..!” Bir Belediye Başkanı var Maltepe de..!

“Maltepe Belediyesi’ne Ait Arsaları Satan, Belediye Mülklerini Yandaşlarına Özel Protokollerle Peşkeş Çeken...” Bir Belediye Başkanı Var Maltepe de..!

“Kurduğu ve Ardından Batırdığı Şirketler Üzerinden Maltepe Belediyesi Bütçesini ve Kaynaklarını Peşkeş Çektirmek Suretiyle; Hemşehrilerini ve Bir Avuç Yandaşını” Zenginleştiren..!

“Belediye Kurumunun En Kritik Makam Koltuklarına Yakınlarını ve Hemşerilerini Koyarak; Maltepe Belediyesi’ni Adeta Bir Aile Şirketine Çeviren...” Bir Belediye Başkanı var Maltepe de..!

Sonuç itibariyle;

“Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, Yalanlarını, Vaatlerini ve Şark Kurnazlıklarını...” buradan yazmakla bitmez..!

Mesela, Başkan Kılıç’ın en son marifeti ise; “Ben Sizin Ali’nizim...” şeklinde bir mesaj dolaşıma sokarak, yeni bir algı operasyonuna başladı bile..! Bu noktada Ali Kılıç’ın; “Ali’nizim..!” demekten kastı eğer “Maltepe Halkına” yönelik bir söylemse, bu doğru bir söylem değildir..! Külliyen Yalandır..!

Dolayısıyla; Ali Kılıç’ın, “Kimin Ali’si...!” olduğunu, bir sonraki yazımda, Türkiye ve Maltepe Kamuoyuna buradan paylaşacağım...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72