Ambulans kepçeye çarptı

Maltepe'de bir ambulans, park halindeki kepçeye çarptı. Kazada 4 kişi...

Ambulans kepçeye çarptı

Maltepe'de bir ambulans, park halindeki kepçeye çarptı. Kazada 4 kişi...

04 Haziran 2014 Çarşamba 11:19
Ambulans kepçeye çarptı

Maltepe'de bir ambulans, park halindeki kepçeye çarptı. Kazada 4 kişi yaralanırken, ambulanstaki sağlık personeli kendi telsizleri ile yaralandıklarını anons edip ambulans istedi.

Kaza, D-100 karayolu Maltepe Devlet Hastanesi yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Maltepe grubuna bağlı 112 Acil Ambulans ekibi, Maltepe Devlet Hastanesi yol ayrımında park halinde bulunan kepçeye çarptı. Çarpmanın etkisiyle ambulansta bulunan 3 sağlık ekibi ve o sırada kepçe içinde oturan operatör Seyfettin Doğan yaralandı. Kaza yapan sağlık ekipleri, kendi telsizleri ile yaralandıklarını ve ambulansa ihtiyaçları olduğunu anons etti. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralı sağlık personeli ve kepçe operatörü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan görgü şahitleri, içerisinde 4 kişi olduğunu belirttikleri ambulansın fren bile yapmadan birden gelip park halindeki kepçeye çarptığını öne sürdü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. 

Son Güncelleme: 04.06.2014 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3