Seçim sonuçlarını ücretsiz verecek

Yerel gazetelerin internet siteleri, AA'nın, harita ve grafikler eşliğinde...

Seçim sonuçlarını ücretsiz verecek

Yerel gazetelerin internet siteleri, AA'nın, harita ve grafikler eşliğinde...

28 Mart 2014 Cuma 15:51
Seçim sonuçlarını ücretsiz verecek

 

AA, yerel gazetelere seçim sonuçlarını ücretsiz verecek

Yerel gazetelerin internet siteleri, AA'nın, harita ve grafikler eşliğinde geçeceği seçim sonuçlarını ücretsiz alabilecek.

 

Anadolu Ajansı (AA), 30 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimi'nde anlık olarak yayımlayacağı seçim sonuçlarını, yerel gazetelerin internet sitelerine ücretsiz olarak servis edecek.

Sandık sonuçlarını kamuoyuna duyurmak için YerelSeçim2014 Projesi'ni başlatan AA, gelen talepler üzerine, yerel gazetelerin internet sitelerinin de seçim sonuçlarını takipçilerine duyurması için çalışma yaptı.

Yapılan çalışmalar sonucu, yerel gazetelerin internet siteleri, AA'nın, sandık verilerini harita ve grafikler eşliğinde anlık sunacağı "aasecim.com" sitesi üzerinden aktarabilecek.

AA'ya başvuran yerel gazete internet sitesi yetkilileri, kendilerine verilecek, ‘iframe’ koduyla, ‘aasecim.com’ üzerinden seçim sonuçlarını yayımlayabilecek.

Yerel TV ve radyolar da Ankara ve İstanbul'dan yapılacak ortak yayınla, AA'nın geçeceği seçim sonuçlarını ücretsiz yayınlayacak.

 

Son Güncelleme: 28.03.2014 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3