Poyraz, Alemdağ'a plan müjdesi verdi

Çekmeköy'de Alemdağ, Nişantepe ve Çatalmeşe sakinlerinin uzun zamandır...

Poyraz, Alemdağ'a plan müjdesi verdi

Çekmeköy'de Alemdağ, Nişantepe ve Çatalmeşe sakinlerinin uzun zamandır...

28 Mart 2014 Cuma 15:52
Poyraz, Alemdağ'a plan müjdesi verdi

Çekmeköy’de Alemdağ, Nişantepe ve Çatalmeşe sakinlerinin uzun zamandır beklediği 1/1000’lik planlar askıya çıktı.

Çekmeköy Belediyesi, plansız mahalle kalmayacak diyerek ilk beş yılda çalışmalarını hızlandırdığı imar planlarının sonuna geldi. İtirazlar üzerine düzenleme yapılan Alemdağ, Çatalmeşe ve Nişantepe 1/1000 planları, Çekmeköy Belediyesi merkez  binasının 3. katında askıya çıktı. Bir ay askıda kalacak planlar için muhtarlıklar da bilgilendirildi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “3 mahallemizin imar planlarında yaşanan gecikmeyi, vatandaşlarımızın lehine bir sürece çevirdik. Bu planlarla birlikte bu mahallelerimizdeki kentsel dönüşümün başlayacağını ümit ediyoruz. Vatandaşlarımız her buluşmamızda bize bu planları soruyordu. Çok şükür verdiğimiz sözlerden birini daha yerine getirdik. Herkes için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 28.03.2014 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3