Çocuk Birimi İstanbul'u geziyor

Ümraniye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Birimi'nin...

Çocuk Birimi İstanbul'u geziyor

Ümraniye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Birimi'nin...

01 Temmuz 2013 Pazartesi 15:35
Çocuk Birimi İstanbul'u geziyor

 

Çocuk Birimi’nin gezi etkinlikleri devam ediyor

Ümraniye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Birimi’nin düzenlediği gezi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi,  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde kaydı bulunan çocukların, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Namık Kemal Kültür Merkezi’nde kurulan Çocuk Birimi’nin düzenlediği gezi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Haziran ayı gezi etkinlikleri kapsamında Çocuk Birimi’ne bağlı öğrenciler; Miniatürk Parkı ve Panorama 1453 Tarihi Müzesi, Hayvanat Bahçesi, Florya Havacılık Müzesi ve Ataşehir Botanik Bahçesi’ni farklı günlerde düzenlenen programlarla gezerek eğlenceli vakit geçirdiler.

Miniatürk Parkı ve Panorama 1453 Tarihi Müzesi gezisinin ardından öğrenciler Panorama 1453 Tarih Müzesi’nin bahçesinde, Hayvanat Bahçesi gezisinden sonra da Sancaktepe Darıca Mesire alanında piknik yaptılar. Çocuk birimine bağlı öğrenciler daha önce görmedikleri hayvanları görmenin heyecanını yaşadılar. Yapılan geziler sonrası çocuklar servislerle ailelerine teslim edildi.

 

Son Güncelleme: 01.07.2013 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72