Sizin Ev Yemekleri 1. yaşını kutladı

Ev yemeklerine yeni bir konsept getiren Çekmeköy'deki ‘Sizin Ev Yemekleri'...

Sizin Ev Yemekleri 1. yaşını kutladı

Ev yemeklerine yeni bir konsept getiren Çekmeköy'deki ‘Sizin Ev Yemekleri'...

01 Temmuz 2013 Pazartesi 15:44
Sizin Ev Yemekleri 1. yaşını kutladı

Ev yemeklerine yeni bir konsept getiren Çekmeköy’deki ‘Sizin Ev Yemekleri’ 1. yaşını kutladı. İşletme sahibi Derya Ortaç, dost ve arkadaşlarını davet ettiği bu özel günde birbirinden leziz ikramlar sundu.

Çekmeköy’de ev yemekleri denince artık akıllara artık ‘Sizin Ev Yemekleri’ geliyor.  Doğal, sağlıklı bir o kadar leziz Türk mutfağının yemeklerini tadabileceğiniz, ‘Sizin Ev Yemekleri’ 1. yaşını geride bıraktı. İşletme sahibi Derya Ortaç, dost ve arkadaşlarını bu özel günde buluşturdu. 1. yıla özel, damak tadının en eşsiz lezzet ikramları ise davetlilerce tam not aldı. Misafirleri ile tek tek ilgilenen Derya Ortaç 1. yaş pastasını keserken, ‘Sizin Ev Yemekleri’nin hızla markalaştığını yeni sürpriz ve çalışmalarının da olacağını söyleyerek, “Sizlerin sayesinde varız. İnşallah hep beraber büyürüz” dedi.

""

Ortaç, gazetemize ‘Sizin Ev Yemekleri’ ile ilgili şunları söyledi:  “Dünyada unutulmaya yüz tutmuş,  en zengin yemek çeşidini bulunduran Türk mutfağını biraz hatırlatmak-biraz bilmeyenlere göstermek- biraz da yeni nesille tanıştırmak istedim.  Temiz-doğal olarak insana yakışan lezzetleri, uygun fiyatla sunarak markalaşma yolunda ilerlemek istiyoruz” dedi. Kaliteden asla ödün vermediklerini söyleyen Ortaç, “Ev yemeklerinin hepsini gün be gün değişik şekillerde sunuyoruz. Zaman-zaman yöresel yemeklerimiz de oluyor. Kullandığımız malzemeleri, kaliteden ödün vermeden, sebzeleri ise tazeliğini koruyarak sunacağız. Farkımızı, yemeklerimizi bir kez tadarak deneyenler hemen anlayacaklardır.

 

Sizin Ev Yemekleri
Taşdelen  Mah. Turgut Özal Bulv. Atabey Cad. Çekmeköy / İSTANBUL
Telefon: 0216 312 96 92

""

""

""

Son Güncelleme: 01.07.2013 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72