Yaz Spor Okulu Sona Erdi

Üsküdar Belediyesi'nin sosyal projelerinden olan ve 17 Haziran'da başlayan..

Yaz Spor Okulu Sona Erdi

Üsküdar Belediyesi'nin sosyal projelerinden olan ve 17 Haziran'da başlayan..

02 Ağustos 2013 Cuma 11:37
Yaz Spor Okulu Sona Erdi

 

4. Özel Sporcular Yaz Spor Okulu Sona Erdi

Üsküdar Belediyesi’nin sosyal projelerinden olan ve 17 Haziran’da başlayan 4. Özel Sporcular Yaz Spor Okulu sona erdi. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 4. Özel Sporcular Yaz Spor Okulu’na katılan 135 engelli çocuk ve ailelerine Yaz Spor Okulu’nun sona ermesi ve kapanışın da Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle Sosyal Tesislerde bir iftar yemeği verdi. 

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Arzu Gür’ün de katıldığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, eğitimlerden 76 zihinsel, 30 otistik, 10 görme, 10 bedensel ve 9 çoklu engelli olmak üzere 135 çocuğun faydalandığını söyledi.  Yaklaşık 45 gün süren eğitimlerin engelli çocukların bedensel ve sosyal gelişimlerine önemli katkılar sağladığını ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Kara,  Engelli aileleri açısından bu tip eğitimlerin çok daha büyük anlam ifade ettiğini belirtti. Kara ayrıca, önümüzdeki yıllarda çok daha profesyonel bir anlayış ve artacak kapasite ile Yaz Spor Okulu çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi. 

 ""

Konuşmaların ardından Yaz Spor Okulu’na katılan engelli çocuklara sertifikaları Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Arzu Gür, Üsküdar Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Karadağ ve Başkan Danışmanı Sadık Albayrak tarafından verildi.

 

4. Yaz Spor Okulu’nda; engelli çocukların kuvvet, dayanıklılık, hız, esneklik, vücut koordinasyonu, denge, el ve göz koordinasyonu, el ve ayak koordinasyonu, dönme, çömelme, kalkma, dikkat ve hafızalarını geliştirmeye yönelik faaliyetler gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 02.08.2013 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72