Ümraniyespor'un yöneticileri iftarda bir araya geldi

Ümraniyespor'un yöneticileri iftarda bir araya geldi

14 Haziran 2017 Çarşamba 11:25
Ümraniyespor'un yöneticileri iftarda bir araya geldi
Geleneksel olarak düzenlenen Ümraniyespor’un birlik ve beraberlik gecesi iftar programı Atakent Ümraniyespor Sosyal Tesisi’nde gerçekleşti. Programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da katıldı.

Düzenlenen İftar Programına; Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri ve eski kulüp yöneticileri, eski Ümraniyespor futbolcuları Ümraniyespor’un yeni  teknik direktörü Bayram Bektaş  ve Ümraniyespor’a emeği geçenler katıldı.

Ümraniyespor Kulüp Başkanı Recep Yoğurtçu programda bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Ramazan-ı Şerifin hayırlara vesile olmasını dileyerek, desteklerinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ise BAL liginden geçtiğimiz sezon TFF 1. Lige yükselen Ümraniyespor’un başarılarından bahsetti. Ardından yeni sezonda Ümraniyespor’a  ve daha önce Gaziantep Büyükşehir Belediye ile Elazığspor’a teknik direktörlük yapan ve bu sezon Ümraniyespor’un teknik direktörlüğünü üstlenen Bayram Bektaş’a  başarılar dileyerek Ramazan ayının mübarek olması duasında bulundu.

 
Son Güncelleme: 14.06.2017 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3