TRT'nin gözbebeği Minik Çelebiler, Flashaber'de

TRT Turizm-Belgesel kanalında dördüncü bölümü bu ay yayına girecek olan...

TRT'nin gözbebeği Minik Çelebiler, Flashaber'de

TRT Turizm-Belgesel kanalında dördüncü bölümü bu ay yayına girecek olan...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
TRT'nin gözbebeği Minik  Çelebiler, Flashaber'de

TRT Turizm-Belgesel kanalında dördüncü bölümü bu ay yayına girecek olan 'Minik Çelebiler'in küçük oyuncuları geçtiğimiz günlerde Gazetemiz Flashaber merkez binasında Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız'ı ziyaret ederek moral buldu. Keyifli geçen ziyarette heyecanlı oldukları gözlerden kaçmayan Minik Çelebiler' gittikleri her yerde ayrı bir hikâye ile kendi dünyalarını anlattılar.


""

 

Gazetemiz çalışanlarından Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğrencisi ve Ödüllü Yönetmen Ahmet Toklu'nun da katıldığı ziyarette minikler, anılarını anlattılar. Ziyaret sonunda gazetemiz yayınlarını inceleyen, yayın bürosu çalışanlarımız ve yazarlarımızla sohbetler edip çeşitli konularda sordukları sorularla bilgiler alan meraklı miniklerin gezisi son derece renkli görüntüler eşliğinde tamamlandı. 


""

Program Yapımcısı Berna Korkut, açıklamasının sonunda, Dizinin devamı olan dördüncü bölümün önümüzdeki Salı günü yayınlanacağının müjdesini şimdiden izleyicilerimize vermek istiyorum dedi.



Bugüne kadar birçok siyasetçi ve işadamını ağırlayan gazeteniz Flashaber'in geçen haftaki konukları tatlı minikler oldu. TRT Turizm-Belgesel kanalında dördüncü bölümü bu ay yayına girecek olan 'Minik Çelebiler'in küçük oyuncuları geçtiğimiz günlerde Gazetemiz Flashaber merkez binasında Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız'ı ziyaret ederek moral buldu. Keyifli geçen ziyarette heyecanlı oldukları gözlerden kaçmayan Minik Çelebiler' gittikleri her yerde ayrı bir hikâye ile kendi dünyalarını anlattılar.


""

 

Gazetemiz Flashaber çalışanlarından Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğrencisi ve Ödüllü Yönetmen Ahmet Toklu'nun da katıldığı ziyarette minikler, anılarını anlattılar. Ziyaret sonunda gazetemiz yayınlarını inceleyen, yayın bürosu çalışanlarımız ve yazarlarımızla sohbetler edip çeşitli konularda sordukları sorularla bilgiler alan miniklerin gezisi son derece renkli görüntüler eşliğinde tamamlandı. Görsel Yönetmen Ömür Kaya Hanzey'den bir gazetenin nasıl yapıldığına ilişkin bilgiler alan minikler daha sonra Editör ve Yazarlarımızdan Ferit Tepeköy'den bilgiler aldı.


""

Ziyarette program yapımcısı Berna Korkut bu anlamlı projeleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. Korkut açıklamasında; Bu projeleri Başbakanlık Tanıtma Fonu'nun katkılarıyla gerçekleştiriyoruz. Ayrıca altı 'Minik Çelebi'miz ikişer kişilik gruplar halinde Anadolu'daki köyleri dolaşarak gittikleri köylerde bir arkadaşının evini ziyaret ediyor ve onlardan köy yaşantısını, gelenek ve göreneklerini öğreniyor.  Yine gittikleri köydeki bir okulda 'Minik Çelebiler' diğer arkadaşlarıyla birlikte ders görüyor dedi. 


""

 Berna Korkut bu program kapsamında Meram İlçesi Yeşildere Köyü'nü ziyaret ettiklerini söylerken, 2011 yılının Evliya Çelebi'nin 400. doğum yılı olduğunu hatırlattı ve 13 bölümlük bu programla Anadolu kültürünü ekrana yansıtmayı amaçladıklarını ifade etti. Dizi Yapımcısı Berna Korkut, dizinin 13 bölüm olarak kalmayacağını ve projelere hız kesmeden devam edeceklerini ifade ederek, Minik Çelebiler adı altında bir de okul açmayı düşünüyoruz. Bu okulda beş ve on iki yaş arasındaki çocuklara eğitim verilecek dedi.


""

 

Yıldız Medya'dan miniklere destek!

Yıldız Medya Grubu Başkanı Ali Rıza Yıldız da bu ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade ederek yaptığı konuşmada, Bu yaştaki miniklerimizin böylesine yetenekli olmaları bizler için gurur verici bir durum. Ayrıca bu çocuklar bizlerin geleceği.  Bu nedenle her zaman bu Minik Çelebilere' destek olmalıyız şeklinde konuştu. Konuşmalar sonrasında minikler Flashaber Gazetesi ofisi içinde kendi gönüllerince eğlenerek Anadolu'da yaşadıkları hikâyeleri gazete yazı işleri elemanlarımızla paylaştılar.


""

 

Sevimli Minikler basına meraklılar

Minik Çelebiler'in sevimli minik yıldızları, Flashaber tesislerini meraklı gözlerle gezerek, yazı işleri teknik masadan merak ettiklerine dair sorular sorup bilgi edinmeye çalıştılar. Bu arada minikler, kendi çekimleri sırasında başlarından geçen ilginç ve heyecanlı anıları da gazetemiz çalışanları ile paylaştılar. Gazete ve dergilerin nasıl hazırlanıp basıldığına ve haberlerin nasıl yazıldığına dair ilginç sorular da soran miniklerin sohbeti oldukça keyif vericiydi. Gezi sonunda minikler, gazetemiz yetkililerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.


""


""


""


""

""


""


""


""


""


""


""


""


""


""

Minik Hazan, çekimler sırasında Konya'ya gitmiş eşşeğe binmiş ama eşşek çok zayıfmış hayatında ilk kez eşşeğe bindiği için çok korkmuş


""


Yusuf Can; “Kayseri'de teleferiğe binmiştim. Yerden çok yüksekdeydik ve düşeceğiz diye çok korkmuştum.”

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3