Seyirlik trafolar

Pendik genelindeki trafo binaları, görüntüleriyle birer sanat eserine dönüşüyor.

Seyirlik trafolar

Pendik genelindeki trafo binaları, görüntüleriyle birer sanat eserine dönüşüyor.

14 Eylül 2014 Pazar 13:50
Seyirlik trafolar

Pendik genelindeki trafo binaları, görüntüleriyle birer sanat eserine dönüşüyor.  Dağ ve deniz manzaralarıyla dış cepheleri tablo gibi işlenen trafolar yeni haliyle gözlere hitap etmeye başladı.

 Pendik Belediyesi şehrin elektrik ihtiyacını karşılayan trafo yapılarının oluşturduğu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla yeni bir  çalışmaya imza atıyor.  Trafoların dış cepheleri  deniz ve dağ manzaralarıyla boyanarak estetik bir görüntüye kavuşturulmaya başlandı. Martıları, kayıkları, yunusları, şelaleleri,  ağaçları ve  yeşilliği ile  birer tabloya dönüşen  trafolar,  görenlere hoş bir sürpriz yaşatıyor.  Kentin estetiğine katkıda bulunmayı amaçlayan çalışmanın ilçe genelinde  30 trafo binasına uygulanması hedefleniyor.          

Otur yanında piknik yap

Trafo binalarının yeni görüntüsünden oldukça memnun olan vatandaşlar, artık  bakılmaya değer bir hale geldiğini belirtiyorlar. Üzerindeki  doğa manzaralarının  adeta yanında piknik yapmaya davet ettiğini söyleyen vatandaşlar,  bulunduğu yere farklı bir hava kazandırdığını ifade ediyorlar. 

 

Son Güncelleme: 14.09.2014 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3