Şehit ailelerine duygu dolu iftar

Ataşehir Belediyesi şehit ve gazilere Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde bir...

Şehit ailelerine duygu dolu iftar

Ataşehir Belediyesi şehit ve gazilere Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde bir...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Şehit ailelerine duygu dolu iftar

Ataşehir Belediyesi şehit ve gazilere Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde bir iftar yemeği verdi. Çok sayıda şehit ailesi ve yakınlarının katıldığı iftarda duygulu anlar yaşandı.

 

Geçtiğimiz günlerde Ataşehir Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan şehit ve gazilerin yakınlarına bir iftar yemeği verdi. Duygu dolu anların yaşandığı iftar yemeğinde şehit yakınları dualarla oruçlarını açtı. Yapılan konuşmalarda; ‘Artık akan kanların durmasını istiyoruz. Her gün şehit cenazeleri haberleri duymak istemiyoruz. Hükümetimizin derhal terörist elebaşı ve çapulcularına gereken dersi vermesini diliyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında artık analarımız babalarımız ağlamasın. Çocuklar yetim kalmasın, diye buradan sesimizi duyurmak istiyoruz. Yeter artık, bıçak kemiğe dayandı' denilerek teröre lanet okundu. Sonrasında şehitlerin anısına okunan dualarla program sona erdi.

Haber: Durmuş Acar

""

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72