Öğrencilerinden Erdem'e ziyaret

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'i öğrencileri makamında ziyaret etti.

Öğrencilerinden Erdem'e ziyaret

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'i öğrencileri makamında ziyaret etti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Öğrencilerinden Erdem'e ziyaret

Öğrencilerinden Erdem'e ziyaret

Aydın Üniversitesi Yüksek Lisans programında öğretim yılı başından itibaren ders veren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'i öğrencileri makamında ziyaret etti.

Eğitime verdiği hizmet ve desteklerle bölgede tanınan Erdem, aynı zamanda Aydın Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencilerine ders vermeyi sürdürüyor.

Haftada 3 saat ‘Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim' dersi veren Başkan Erdem, yıl sonuna kadar devam edecek hocalığı severek ve isteyerek yaptığını belirtiyor. Öğrencileri kabul eden İsmail Erdem, konukları ile tek tek ilgilendi. Yaklaşık 40 kişiden oluşan yüksek lisans öğrencileri, başkan Erdem'i ziyaret etmelerinin kendileri için anlamlı olduğunu, başkanı makamında, çalışma ortamında görmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Konuklarını kabulde konuşan Başkan Erdem, ülkemizin eğitim düzeyinin yükselmesi için üniversitelerin çok önemli olduğunu belirterek belediye olarak temel eğitime yaptıkları çalışmalara değindi. Başkan Erdem, misafirleri ile yaptığı sohbette belediyenin sağlık, spor eğitim, kültür, sanat alanlarındaki hizmetlerini de kısaca anlattı.

Erdem, bölgedeki ihtiyaçları çok iyi bildiklerini ve “Geleceğin Sancaktepesi” ni oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti. Konuşmaların ardından misafirleri ile akşam yemeği yiyen Başkan İsmail Erdem, öğrencilere ‘Sancaktepe Tarihi' kitabını ve yeni basımı gerçekleştirilen kendi eseri olan ‘Yerel Siyaset ve Belediyecilik' adlı çalışmasını hediye etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3