Nikah sarayı, açılış için gün sayıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın prestij projeleri arasında yer...

Nikah sarayı, açılış için gün sayıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın prestij projeleri arasında yer...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Nikah sarayı, açılış için gün sayıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın prestij projeleri arasında yer alan Tuzla Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi, açılış gününü bekliyor. Başkan Dr. Şadi Yazıcı'nın, her aşamasını yakından takip ettiği projede inşaat çalışmaları tamamlandı. İç dekorasyonunda son düzenlemeleri yapılan nikah sarayı, çok yakında hizmete girecek.

Martılar da şahitlik edecek

Modern mimari ile inşa edilen ve estetik bir dekorasyonla tamamlanan nikah sarayı, denize sıfır konumu ile, en mutlu günlere romantik bir başlangıç mekanı olacak. Yeni sezonda Tuzlalı çiftler, yakamoz ve martı sesleri eşliğinde, ömür boyu beraberliğe evet diyecekler. Ayyıldız ve Veranda sosyal tesislerine komşu olan nikah sarayı ve kültür merkezi, marinanın da yanı başında yer alıyor.

Başkan Yazıcı yakından takip ediyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, büyük önem verdiği nikah sarayının her aşamasını yakından takip ediyor. Proje ve dekorasyon aşamalarını titizlikle takip eden Başkan Yazıcı, açılış için gün sayan tesisle ilgili olarak “Tuzlalı vatandaşlarımızın bu projemizi sabırsızlıkla beklediklerini biliyorum. Ömür boyu hatırlanacak en önemli günlerin yaşanacağı bu mekanın, evlenecek çiftlerimizi ve misafirlerini en güzel şekilde ağırlaması için her ayrıntıyı özenle düşünerek hayata geçirmeye gayret ettik” şeklinde konuştu.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3