Karne heyecanına ortak oldular

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Vali Recep Yazıcıoğlu...

Karne heyecanına ortak oldular

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Vali Recep Yazıcıoğlu...

14 Haziran 2014 Cumartesi 14:52
Karne heyecanına ortak oldular

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Vali Recep Yazıcıoğlu Okulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin heyecanını paylaştı.

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının son gününde düzenlenen törenlerde, öğrenciler, karne heyecanını öğretmenleri ve aileleri ile paylaştılar. Çekmeköy Vali Recep Yazıcıoğlu Okulu’nda düzenlenen törene katılan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Jandarma İlçe Komutanı Binbaşı Engin Yılmaz da törene katılarak ailelerin mutluluklarına ortak oldular.

Kendisi de bir eğitimci olan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin,  öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Eylül ayında açmış olduğumuz bir eğitim yılının da kapanışı için bir aradayız. Hayatta budur zaten. Bir başlangıç bir sonuçtan oluşur. Önemli olan bu zaman içinde; bu iki noktanın arasını güzel doldurmak, güzel insan olmak, adam gibi adam olmak, bilgiyle donatılmış olmak ve ülkesine hayırlı fert olmaktır.  Sevgili öğretmenlerimizin bir yıl boyunca öğrencilere vermiş oldukları değerin çocuklarımızdaki tezahürünü görüyoruz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Etrafımızdaki ülkelerdeki sıkıntıları görüyoruz. Öğrencilerin vatana faydalı çocuklar olmaları için, onları toprağa ekilen tohum misali yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize aileleriyle hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

 Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız da konuşmasında şunları söyledi: “Bu güzel günde sevinçlerinizi paylaşmak bizler için bir mutluluk sebebidir. Mesleğimizde ekol olan Vali Recep Yazıcıoğlu’nu bu vesile ile rahmetle anıyor ve bu okula onun ismini verenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Okul bir fabrika gibidir. Bu kapıdan giren pırıl  çocuklar, burada işlenerek, içleri memleket sevgisiyle, aile sevgisiyle eğitilerek, toplumlarına ve çevrelerine yararlı evlatlar olarak yetişiyorlar. Tüm kurumlar iş birliği içinde çalışarak Çekmeköy’deki eğitimin marka haline gelmesi için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi. 

Program,  karnelerin takdim edilmesi ve kep atma töreninin ardından son buldu.

 

Son Güncelleme: 14.06.2014 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72