İBB'DEN BAYRAMI BAYRAM YAPAN HALKLA İLİŞKİLER FAALİYETLERİ

İBB'DEN BAYRAMI BAYRAM YAPAN HALKLA İLİŞKİLER FAALİYETLERİ

28 Haziran 2017 Çarşamba 11:00
İBB'DEN BAYRAMI BAYRAM YAPAN HALKLA İLİŞKİLER FAALİYETLERİ
İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ramazan Bayramı’nda düzenlediği organizasyonlarla her alanda vatandaşların yanında yer aldı. Otogardaki bayram uğurlamaları, şehit ve gazi yakınları ile hastane ziyaretleri, yetim-öksüz ve şehit çocuklarına yönelik geziler gibi çeşitli programlar vatandaşları memnun etti.

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların kalbine dokunan anlamlı hizmetler gerçekleştirdi. Bayram öncesi iki gün boyunca 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, Harem, Alibeyköy Otogarları’ndan bayram ziyareti için yolculuğa çıkacak vatandaşlara uğurlama organizasyonları düzenlendi.

Arefe günü tüm Beyazmasa İletişim Noktaları vatandaş başvuruları için tam gün hizmet verdi. Havalimanı Beyazmasa Şubesi bayram boyunca çalışmalarına devam etti. Aynı şekilde 153 İstanbul Beyazmasa mobil olarak şehrin sorunlarına çözüm bulan Yerinde Çözüm ekibiyle koordineli olarak vatandaşlara 7/24 hizmet vermeye tüm hızıyla devam etti.

Bayram sabahı etkinlikleri kapsamında ise, Edirnekapı Şehitliği’nde şehit yakınları ile buluşma, Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar edildi. Halkla İlişkiler Ekipleri, hastane acil servislerine ziyaretler düzenleyerek, hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını tebrik etti, sorunlarını not aldı. Bayramın ikinci günü gerçekleşen huzurevi ve şehit ailelerine yönelik ziyaretlerde de hatırlanma duygusu yaşatıldı.

Bayramın son günü ise; yetim, öksüz ve şehit çocukları için Vialand Tema Parkı’na gezi düzenlenerek bayram neşesi yaşatıldı. Organizasyonla gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çocukların bayram sevinci görülmeye değerdi.

İBB 153 İstanbul Çağrı Merkezi ve Yerinde Çözüm Ekipleri de bayram boyunca yüz yüze, telefon başında, internet ve sosyal medya üzerinden 7/24 hizmet verdi. Bayram boyunca gerçekleştirilen faaliyetler, İstanbulluların ilgisini ve takdirini topladı.
Son Güncelleme: 28.06.2017 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3