ESSİAD Ümraniye'de istişare toplantısı?

ESSİAD Ümraniye'de istişare toplantısı?

26 Şubat 2013 Salı 11:17
ESSİAD Ümraniye'de istişare toplantısı?

Merkezi Ümraniye'de bulunan, Anadolu Yakası Esnaf Sanatkârları ve İş Adamları Derneği (ESSİAD)'ın düzenlediği istişare toplantısı dernek binasında kahvaltılı bir program ile gerçekleştirildi.

Toplantıya, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Ümraniye Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Can, CHP Ümraniye İlçe Örgütü Başkanı Nurkal Dedetaş,  Anadolu Yakası Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Delibalta,  Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız, Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda dernek üyesi iş adamı katıldı.

""

Toplantıda söz alan yöneticiler yaptıkları konuşmalarda genel olarak esnaf sorunlarına ve çözümlerine yönelik fikirlerini katılımcılarla paylaştılar.
Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı yaptığı konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek Bakkallar Odası olarak esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek konuyu yetkili mercilerle paylaşmaya devam ettiklerini söyledi.

""

ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, toplantıyı düzenlemekteki amaçlarının muhtarlar, iş adamları ve ilçe yerel yöneticilerini bir araya getirerek bir istişare yapmak olduğunu söyledi.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Belediye Başkanı Hasan Can'ın bir mazereti nedeniyle toplantıya katılamayacağını söyleyerek, toplantıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Küçükkapdan, özellikle belediye başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve muhtarlar ile birlikte Ümraniye'yi bir yerden bir yere getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Toplantıda, CHP Ümraniye İlçe Örgütü Başkanı Nurkal Dedetaş, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Ümraniye Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Can da gündemle ilgili birer konuşma yaptı.


""



Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3