Engellilerin en mutlu günü

Engellilerin en mutlu günü

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Engellilerin en mutlu günü

Çekmeköy Belediyesi'nin engelli vatandaşların hayata aktif katılımları ve sosyal paylaşımlara ortak olmaları amacıyla düzenlediği faaliyetler hız kesmeden devam ediyor.

Çekmeköy'de yaşayan engelli vatandaşlar, belediyenin organizasyonu ile Darıca Kuş Cenneti ve Hayvanat Bahçesi'ni gezdiler. Başkan Ahmet Poyraz'ın özel ilgi ve çabaları sonucunda engellilere sunulan hizmetleri çeşitlendirmek ve artırmak heyecanı ile gidilen Darıca Kuş Cenneti ve Hayvanat Bahçesi Gezisi, İstanbul Özürlüler Merkezi (İSÖM) Mehter Takımı'nın sunduğu enfes konser ile taçlandırıldı. Belediye bünyesindeki Engelliler Masası tarafından organize edilen geziye 500 engelli vatandaş ve aileleri katıldı.

""

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan (İSÖM) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Engelliler Mehter Takımı'nın konserini dinleyen engelli vatandaşlarımız ve aileleri, mehter konserinin ardından 15 otobüsten oluşan konvoy ile Darıca Kuş Cenneti ve Hayvanat Bahçesi'ne ulaştılar. Başkan Ahmet Poyraz, başkan yardımcıları ve tüm birim müdürlerinin de katıldığı uğurlama töreni coşkulu bir merasime dönüştü.

Çekmeköy'de yaşayan engelli vatandaşların ihtiyaçlarına dönük yapılan hizmetler ve sosyal faaliyetlere bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşayan Başkan Ahmet Poyraz, "Tüm engelli kardeşlerimiz ve birer refakatçisini, Hayvanları Koruma Haftası dolayısıyla Darıca Kuş Cenneti ve Hayvanat Bahçesi'ni gezmeye götürmenin sevinci ve gururu içerisindeyiz. Engelli kardeşlerimizin gerek ihtiyaçları karşılamak gerekse sosyal ve kültürel etkinliklere katılımlarını sağlamak bizler için görev ve mutluluk vesilesidir" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72