'Eğitim Kenti Tuzla'da öğrenciler karne heyecanı yaşadı

'Eğitim Kenti Tuzla'da öğrenciler karne heyecanı yaşadı

12 Haziran 2017 Pazartesi 12:35
'Eğitim Kenti Tuzla'da öğrenciler karne heyecanı yaşadı

Tuzla’da 153 eğitim kurumunda eğitim alan 48.272 öğrenci, yıl sonunda karne sevinci ve heyecanı yaşadı. Karne törenine katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Siz tatil yaparken, biz okullarımızın tadilatlarını yaparak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
'Eğitim Kenti Tuzla’da eğitim gören 48.272 öğrenci karne sevinci yaşadı. 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı kapanış programı Barış Manço Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Programa Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Tuzla protokolü ve öğrencilerin buluşması ile karne dağıtımı renkli görüntülere sahne oldu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, törende yaptığı konuşmada, "Sevgili öğrencilerimiz sizler tatile çıkıyorsunuz ama biz yeni eğitim öğretim yılı öncesinde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Boya, badana ve tadilatları ile çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyoruz. Hepinize iyi tatiller diliyorum. Tatilde hem dinlenmenizi hem de kitap okumanızı tavsiye ediyorum" dedi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tapduk Emre İlkokulu’nda da karne programına da katıldı.


 
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72