Çekmeköylü işadamları ‘polis' için keseyi açtı

Çekmeköylü işadamlarının desteğiyle Polis Hizmetleri Geliştirme ve...

Çekmeköylü işadamları ‘polis' için keseyi açtı

Çekmeköylü işadamlarının desteğiyle Polis Hizmetleri Geliştirme ve...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköylü işadamları ‘polis' için keseyi açtı

Çekmeköylü işadamlarının desteğiyle Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği'nin düzenlediği gecede; dayanışma ve kaynaşmanın en güzel örneği sergilendi. 

Çekmeköy Polis Hizmetlerini Geliştirme Derneği'nin düzenlediği gecede bölgedeki iş adamları yüklü miktarda bağış yaparak destek verdi. Çekmeköy Polis Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği'nin tarihi Adana Kebapçısı'nda ikincisini düzenlediği gecede; polis-halk ve işadamı dayanışmasının güzel bir örneği sergilendi.

Geceye çok sayıda seçkin davetli ve işadamı katılırken, ortaya çıkan tablo ve renklilik diğer ilçelere de örnek olacak nitelikteydi. Gecenin açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, polisi hiçbir zaman yalnız bırakmayan yerel yönetici ve iş adamlarına teşekkür etti. Çekmeköy emniyetinin bu dayanışma gecesiyle birlikte moral ve motivasyon olarak daha da güçleneceğini sözlerine ekleyen Gezgiç, ortaya çıkan tablonun çok anlamlı olduğunu vurguladı.

""

Daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan birer selamlama konuşması yaparak polise verilen desteğin önemine değindiler. Gecenin son bölümünde ise Dernek Başkan Yardımcıları Osman Köse ve Zerrin Menteşeoğlu kürsüye gelerek, bağış organizasyonu gerçekleştirdiler. Bölgedeki iş adamları tek tek söz alarak yaptıkları bağışları söyledi. İş adamlarının yüklü bağışları ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

 

""

 

""

""


""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3