Bebekli Ailelere Ramazan Desteği

Çekmeköy Belediyesi ve İBB İSEM ortak projesi bebekli ailelerin yüzünü...

Bebekli Ailelere Ramazan Desteği

Çekmeköy Belediyesi ve İBB İSEM ortak projesi bebekli ailelerin yüzünü...

11 Temmuz 2013 Perşembe 16:16
Bebekli Ailelere Ramazan Desteği
Çekmeköy Belediyesi ve İBB İSEM ortak projesi bebekli ailelerin yüzünü güldürüyor
Sosyal risk grubundaki çocuk, kadın, aile ve gençler için koruyucu ve destekleyici çalışmalar üreten Çekmeköy Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM), projelerine bir yenisini daha ekledi.
 
Ailelerin yaşadıkları sorunları çözmeye yönelik çalışmalar yapan iki kurum psikolojik danışmanlığın yanı sıra ailelerin fiziki ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet vermeye başladı. Proje kapsamında belediye yetkilileri yeni doğan bebekleri olan ailelerin kapsını çalıyor ve onlar için özel olarak hazırlanan paketleri teslim ediyor. Paketlerde; Ramazan ayında bebekli annelerin ve çocuklarının problem yaşamamaları için bebek maması, hijyenik ped, ıslak mendil, çocuk bezinden oluşan temel bakım ve temizlik malzemeleri bulunuyor.
Son Güncelleme: 11.07.2013 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3